NAGYBÖJT 3. VASÁRNAPJA
2023. március 12.
 
 1. Szerdán a szentmise után közös imával, gyertya gyújtással a templomkertben a 3. stációnál emlékezünk az 1848-as forradalom és szabadságharc hőseire, az imát Magony János diakónus vezeti.
 2. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra az Albertfalvi Plébánián.
 3. Pénteken délután 1/4 6-tól az esti szentmise előtt keresztutat járunk templomunkban.
 4. Nagyböjtben karitász gyűjtést szervezünk nagyszerdáig templomunkban a törökországi földrengés károsultjai javára a kihelyezett plakáton felsorolt tartós élelmiszerekből, babaápolási és tisztálkodószerekből. Ruhaneműt most nem gyűjtünk! A részletekről érdeklődni lehet Ságodi Évánál.
 5. Bizonyára eljutott már mindnyájunkhoz az örömteli hír, hogy Ferenc pápa a húsvéti időszakban, április 28-30. között lelkipásztori látogatásra Magyarországra érkezik. A Szentatyával való találkozásokra budapesti helyszíneken kerül sor, különösen a vasárnap délelőtti szentmisére hívunk mindenkit szeretettel! Erre az eseményre készülve Bíboros atya rendelkezésének megfelelően mai naptól egy közös imádságot mondunk április 27-ig minden szentmisén a záró áldást megelőzően.
NAGYBÖJT 2. VASÁRNAPJA
2023. március 5.
 
 1. A Budapesti Katolikus Kórházlelkészség újra önkéntes beteglátogatók jelentkezését várja. A soron következő képzés április 1-jén indul. Részletek a kihelyezett plakáton olvashatók.
 2. Pénteken délután 1/2 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalokat várjuk hittanra az Albertfalvi Plébánián.
 3. Pénteken 17:15 kezdettel a családok, házaspárok vezetésével járunk keresztutat templomunkban. Van még lehetőség jelentkezni a hétvégén. Gyerekekkel, vagy unokákkal is lehet jönni, várunk mindenkit szeretettel!
 4. Nagyböjtben karitász gyűjtést szervezünk nagyszerdáig templomunkban a törökországi földrengés károsultjai javára a kihelyezett plakáton felsorolt tartós élelmiszerekből, babaápolási és tisztálkodószerekből. Ruhaneműt most nem gyűjtünk! A részletekről érdeklődni lehet Ságodi Évánál.
 5. Bizonyára eljutott már mindnyájunkhoz az örömteli hír, hogy Ferenc pápa a húsvéti időszakban, április 28-30. között lelkipásztori látogatásra Magyarországra érkezik. A Szentatyával való találkozásokra budapesti helyszíneken kerül sor, különösen a vasárnap délelőtti szentmisére hívunk mindenkit szeretettel! Erre az eseményre készülve Bíboros atya rendelkezésének megfelelően mai naptól egy közös imádságot mondunk április 27-ig minden szentmisén a záró áldást megelőzően.
NAGYBÖJT 1. VASÁRNAPJA
2023. február 26.
 
 1. Ma a katolikus iskolák javára gyűjtünk és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!
 2. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra az Albertfalvi Plébánián.
 3. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről! Este 1/4 6-tól keresztutat járunk templomunkban
 4. Szombaton elsőszombat révén 1/2 5-től közösen rózsafüzért imádkozunk a templomban, majd este 5-kor az előesti szentmisét szeretett egykori plébánosunkért, Szenderffy Ferenc atyáért ajánljuk fel hálából halálának 10. évfordulója alkalmából.
 5. Gyűjtést szervezünk templomunkban a törökországi földrengés károsultjai javára a kihelyezett plakáton felsorolt tartós élelmiszerekből, babaápolási és tisztálkodószerekből. Ruhaneműt most nem gyűjtünk! A részletekről érdeklődni lehet Ságodi Évánál.
 6. A Budapesti Katolikus Kórházlelkészség újra önkéntes beteglátogatók jelentkezését várja a Főegyházmegye területén lévő budapesti, esztergomi, visegrádi és pomázi kórházakba. A soron következő képzés 2023. április 1-jén indul. A képzésre jelentkezni a Kórházlelkészség (06-1) 224-86-40-es telefonszámán lehet hétköznap 8-16 óra között március 27-ig.
ÉVKÖZI 7. VASÁRNAP
2023. február 19.
 
 1. Szerda már Hamvazószerda, a nagyböjti szentidő kezdete. Ezen a napon kivételesen nem reggel, hanem este 6 órakor lesz a szentmise! Hamvazószerda – mint nagypéntek is - szigorú böjti nap. 14 éves kortól ezen a napon és nagyböjt többi péntekén hústilalom van. Továbbá a felnőtt katolikus ember, a 18-60 év közöttiek, hamvazószerdán, illetve nagypénteken legfeljebb háromszor étkeznek hús nélküli ételből, és csak egyszer lakhatnak jól. Nagyböjt többi péntekén is kerülnünk kell a húst. Ez alól fel vagyunk mentve, ha egészségügyi okokból nem mellőzhetjük azt, vagy ha közétkeztetésben veszünk részt. Hamvazás szertartásában csak hamvazószerdán részesülhetünk, mivel vasárnap, az Úr napján nem végzünk böjti cselekedetet.
 2. Jövő vasárnap országszerte a katolikus iskolák javára gyűjtünk, és perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk!
 3. Pénteken délután 1/2 5-től a bérmálkozásra készülő fiatalokat várjuk hittanra az Albertfalvi Plébánián.
 4. Nagyböjt péntekein, így már ezen a napon is este 1/4 6-tól keresztutat járunk templomunkban. A keresztutak vezetésére, az eddigi évekhez hasonlóan, várjuk a közösségek jelentkezését!
 5. Az utóbbi időben ismételten több utalás érkezett a Kelenvölgyi Egyházközségért Alapítvány számlájára egyházadó megjelöléssel,több esetben nem a megfelelő helyre címezték a küldeményt, így az alapítványunknál landolt. Természetesen az alapítvány ezeket a befizetéseket tovább utalja a plébánia számára, mivel valószínűleg a hívek oda szánták. A félreértések elkerülése végett, ismételten kérjük a kedves híveket, hogy utalás előtt győződjenek meg a címzett bankszámla számának helyességéről, amely a honlapunkon is fel van tüntetve! (http://www.kelenvolgyitemplom.net/kt.php) A templom előterében az Alapítvány csekkjei is megtalálhatók,adományt oda is szívesen fogadunk, ezt is ellenőrizzék a kitöltés előtt.Előre is köszönjük.
 6. Szeretnénk egy internetes levelező listát létrehozni egyházközségi híveink számára, hogy a közösségünket érintő témákkal kapcsolatos információk minél gyorsabban eljuthassanak az érdeklődőkhöz. Kérjük azokat a testvéreket, akik ehhez szeretnének kapcsolódni, mielőbb adják meg internetes levélcímüket, hogy mihamarabb összeállítsuk és elindíthassuk. A levélcímeket a testületi tagoknak, vagy a szentmisék után a sekrestyében is le lehet adni.
ÉVKÖZI 6. VASÁRNAP
2023. február 12.
 
 1. Csütörtökön este 7-től a katekumeneket várjuk hittanra az Albertfalvi Plébánián.
 2. Pénteken az esti 6-os szentmisében szolgáltatjuk ki a betegek szentségét azon idős, beteg testvéreinknek, akik szentgyónással és a felkészítő alkalmon való részvétel által előkészültek a szentség vételére. Természetesen azokat a testvéreinket, akik ezen alkalmakra nem tudnak eljönni, személyesen felkeressük otthonukban és kiszolgáltatjuk nekik is a szentséget. Kérjük, jelezzétek, ha van ilyen otthon fekvő beteg! Közvetlenül a szentmise után 7-től pedig képviselőtestületi ülést tartunk a Plébánián. Szeretettel várjuk a testületi tagokat erre az alkalomra!
 3. Miután most azok voltak többségben akik még nem tudták biztosra mondani hogy jönnek-e a Nyugdíjas klub szerdai összejövetelére, vagy betegség miatt nem jönnek, egy későbbi időre elhalasztjuk.
ÉVKÖZI 5. VASÁRNAP
2023. február 5.
 
 1. Február 12-én vasárnap a 9 órai szentmisén gitáros kórusunk szolgál templomunkban, mindenkit hívnak szeretettel!
 2. Közvetlenül a betegek világnapjához közel, február 17-én, pénteken az esti 6-os szentmisében szolgáltatjuk ki a betegek szentségét azon idős, beteg testvéreinknek, akik szentgyónással és egy felkészítő alkalmon való részvétel által előkészültek a szentség vételére. Előtte egy héttel, most pénteken az esti szentmise után közvetlenül tartjuk a felkészítést a részt venni szándékozóknak. Természetesen azokat a testvéreinket, akik ezen alkalmakra nem tudnak eljönni, személyesen felkeressük otthonukban és kiszolgáltatjuk nekik is a szentséget. Kérjük, jelezzétek, ha van ilyen otthon fekvő beteg.
 3. Jövő szombaton, február 11-én az esti 5 órás szentmisén cserkészeink testületileg részt vesznek, ők szolgálnak a liturgiában, örömmel várjuk őket!
 4. Már most hirdetjük, hogy február 15-én, szerdán, 15 órakor kellő számú jelentkezés esetén a plébánián ismét Nyugdíjas Klubot tartunk, melynek keretében a plébánián házszentelést is végzünk. Farsangi időszak lévén, szívesen fogadunk asszonyainktól szokásos farsangi finomságokat.
 5. Köszönetet mondunk a karácsonyfák és karácsonyi díszek lebontásában, a templom takarításában résztvevő kedves testvéreknek és a cserkészeknek, Isten fizesse meg munkájukat!
 6. Nagy örömmel tudatjuk a testvérekkel, hogy Ferenc pápa a Szombathelyi Egyházmegye papját, Dr. Martos Balázs atyát Főegyházmegyénk segédpüspökévé nevezte ki. Püspökké szentelése márc. 4-én, szombaton délelőtt 10 órakor lesz a Szent István Bazilikában, amelyre minket is szeretettel várnak. Imádkozzunk új püspök atyánkért!
ÉVKÖZI 4. VASÁRNAP
2023. január 29.
 
 1. Csütörtökön Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz, a szentmise végén a hívek által hozott gyertyákat kérésükre megáldjuk.
 2. A karácsonyfák és karácsonyi díszek lebontását és utána a templom takarítását csütörtökön délután 4 órától kezdjük templomunkban. Amint a feldíszítésnél is, most is várjuk kedves híveink segítségét és a cserkész fiatalokat, akik sokat tettek templomunkért, hogy ilyen szép lett karácsonyra. Jelentkezni a sekrestyében vagy Ágotánál lehet, előre is köszönjük!
 3. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről!
 4. Szombaton elsőszombat, templomunkban az esti szentmise előtt fél 5-től rózsafüzért imádkozunk, várunk mindenkit szeretettel!
ÉVKÖZI 3. VASÁRNAP
2023. január 22.
 
 1. MInden hónap 4. vasárnapján, így már ma is, a Szervita nővérek szentségimádást tartanak Rendházuk kápolnájában, mely délután 13.00 órától este 21.00 óráig tart. A szentségimádásra be is lehet jelentkezni a szervitadelegacio a gmail.com email címen.
ÉVKÖZI 2. VASÁRNAP
2023. január 15.
 
 1. Ezen a héten imádkozunk világszerte a Krisztus-hívők egységéért. Ennek kapcsán kedden este 7-től ökumenikus imaest lesz az albertfalvi református imaházban. Minket is szeretettel várnak!
 2. Csütörtökön este 7-től felnőtt katekumen hittant tartunk az Albertfalvi Plébánián.
 3. Az utóbbi időben több utalás érkezett a Kelenvölgyi Egyházközségért Alapítvány számlájára, „Egyházadó” megjegyzéssel. Hálásan köszönjük a kedves testvéreknek, hogy megszívlelték az évvégi hálaadáskor elhangzottakat, és önkéntes egyházi hozzájárulásukkal is támogatni kezdték közösségünket! De több esetben nem a megfelelő helyre címezték a küldeményt, így az alapítványunknál landolt. Természetesen az alapítvány ezeket a befizetéseket tovább utalja a plébánia számára, mivel valószínűleg a hívek oda szánták. A félreértések elkerülése végett, kérjük a kedves híveket, hogy utalás előtt győződjenek meg a címzett bankszámlaszámának helyességéről. A templom előterében az Alapítvány csekkjei is megtalálhatók, azt is ellenőrizzék a kitöltés előtt.
URUNK MEGKERESZTELKEDÉSE – FÜ
2023. január 8.
 
 1. Január 15-én, vasárnap a 9 órai szentmise gitáros lesz.
SZŰZ MÁRIA ISTEN ANYJA (ÚJÉV) – FÜ
2023. január 1.
 
 1. Vasárnap/Ma, Istenanyaság ünnepén, délelőtt 9-kor mondunk szentmisét.
 2. Csütörtökön az elsőáldozók hittana és az esti katekumen hittan elmarad.
 3. Mostantól minden hónap első csütörtökén - így ezen a héten csütörtökön is - a szervita nővérek kápolnájában este 7-től szentmise lesz, majd utána 1/2 8-tól imaórát tartanak papi és szerzetesi hivatásokért. Mindenkit szeretettel várnak!
 4. Pénteken, január 6-án, Vízkereszt főünnepe lesz, mely parancsolt ünnep, szentmisén való részvételünk kötelező. A csütörtöki esti 6-os mise már az ünnep előesti miséje lesz egyben. Pénteken este 6-kor mondunk szentmisét.
 5. Szombaton az esti 5-ös szentmise előtt együtt imádkozzuk az elsőszombati rózsafüzért templomunkban.
URUNK SZÜLETÉSE (KARÁCSONY) – FÜ
2022. december 25.
 
 1. Hétfőn, Karácsony másnapján, Szent István diákonus és vértanú ünnepén reggel 9 órakor mondunk szentmisét.
 2. Keddtől visszaáll a megszokott hétköznapi miserend, vagyis aznap este 6-kor lesz szentmise.
 3. Pénteken, Szent Család ünnepén este 6-kor mondunk ünnepi szentmisét.
 4. Szombaton, szilveszter estéjén az évvégi hálaadó szentmise este 5 órakor kezdődik. Ez a szentmise már a másnapi Istenanyaság ünnepének előesti szentmiséje lesz.  Január 1-én, vasárnap, Szűz Mária Isten anyja főünnepén, mely parancsolt ünnep, délelőtt 9-kor mondunk szentmisét.
 5. Köszönjük a lelkes segítőknek a templomi fenyőállítás munkáját! Egyúttal köszönetet mondunk mindazoknak, akik szolgálatukkal, anyagi hozzájárulásukkal segítettek abban, hogy Karácsony ünnepét méltó módon, valamint feldíszített és rendbe hozott templomban ülhetjük meg!
 6. Az iroda a két ünnep között zárva lesz, legközelebb január 2-án lesz nyitva.
ADVENT 4. VASÁRNAPJA
2022. december 18.
 
 1. Gyűjtést szervezünk a szentmisék után a templom karácsonyi díszítésére és a karácsonyfákra, kérjük, lehetőségeitek szerint adakozzatok!
 2. Még ezen a héten szerdán és csütörtökön reggel 1/2 7-kor roráté szentmisét mondunk, a hajnali misék utáni kis közös agapéval, teasüteménnyel, meleg teával várjuk a jelenlévőket.(A szerdai agapé készítéséhez várunk még segítőket !)
 3. karácsonyfák felállítását templomunkban csütörtökön délután 3 órától elkezdjük, várjuk a jelentkezőket! Főleg férfiak és a cserkészek jelentkezését várjuk az 5 m-es fák elhelyezéséhez, feldíszítéséhez.
 4. Pénteken az esti 6-os szentmise után közvetlenül gyónási lehetőséget biztosítunk mindazoknak, akik szeretnék elvégezni a szentgyónásukat. Igyekezzünk ezt a lehetőséget megragadni, mivel az ünnepek alatt erre már nem nagyon lesz lehetőség!
 5. Szombaton délután 15 órakor a hittanos gyerekek templomunkban egy kis ünnepi műsorral, pásztorjátékkal kedveskednek nekünk, jöjjünk el minél többen! A szombat esti 5-ös szentmise a szentestére való tekintettel elmarad, viszont éjfélkor szentmisével ünnepeljük meg Urunk születését. Az éjféli misét megelőzően 23.00 órától karácsonyi koncert lesz templomunkban. Templomunk gitáros kórusa ad műsort. Várunk mindenkit nagy szeretettel!
 6. Karácsony napján, vasárnap, és másnapján hétfőn is a szentmisék 9 órakor lesznek, a hétfői szokásos esti 6 órás szentmise dec. 26-án, hétfőn, elmarad!
ADVENT 3. VASÁRNAPJA
2022. december 11.
 
 1. December 14-én, szerdán délután 3 órától a Kelenvölgyi Idősek Klubja adventi összejövetelt tart a Plébánián, felelevenítik a "Szállást keres a Szent Család" régi népi hagyományát és kis finomságokkal kedveskednek egymásnak. Minden érdeklődőt, akár új tagokat is nagy szeretettel várunk!
 2. Adventben minden szerdán és csütörtökön reggel 6:30-kor roráté szentmisét mondunk, a hajnali roráté misék utáni kis szerény közös agapéval, egy kis teasüteménnyel, meleg teával várjuk a jelenlévőket.
 3. Gyűjtést szervezünk a szentmisék után a templom karácsonyi díszítésére és a karácsonyfákra, kérjük, lehetőségeitek szerint adakozzatok!
 4. A karácsonyfák felállítását templomunkban december 22-én, csütörtökön délután tervezzük, az eddigi visszajelzések szerint 3 órától már elkezdhetjük. Főleg férfiak és a cserkészek jelentkezését várjuk az 5 m-es fák elhelyezéséhez, feldíszítéséhez.
ADVENT 2. VASÁRNAPJA
2022. december 4.
 
 1. Adventi időben minden szerdán és csütörtökön reggel 1/2 7-kor roráté szentmisét mondunk. A korábbi hagyományt szeretnénk tovább vinni a hajnali roráté misék utáni kis szerény közös agapéval, még várunk jelentkezőket ezek előállításához a következő hétre is!( Egy kis teasüteményre, meleg teára gondolunk.)
 2. Gyűjtést szervezünk a szentmisék után a templom karácsonyi díszítésére és a karácsonyfákra, kérjük, lehetőségeitek szerint adakozzatok!
 3. Jövő szombaton, dec. 10-én, egy adventi ünneppel kedveskedünk a híveinknek. Az esti szentmise után a Nem Adom Fel Alapítvány közreműködésével ünnepi műsor lesz templomunkban, az alapítvány támogatására adományt gyűjtünk, majd kis együttlétre, közös beszélgetésre van lehetőség a templomkertben kürtőskalács és lángos sütés mellett. Részletek a plakáton olvashatók.
 4. Már előre hirdetjük, hogy dec. 14-én, szerdán délután 3 órától a Kelenvölgyi Idősek Klubja adventi összejövetelt tart a Plébánián, felelevenítik a "Szállást keres a Szent Család" régi népi hagyományát és kis finomságokkal kedveskednek egymásnak. Minden érdeklődőt, akár új tagokat is nagy szeretettel várunk!
 5. Előre jelezzük, hogy a karácsonyfák felállítását templomunkban december 22-én, csütörtökön délután tervezzük, az eddigi visszajelzések szerint 3 órától már elkezdhetjük. Főleg férfiak és a cserkészek jelentkezését várjuk az 5 m-es fák elhelyezéséhez, feldíszítéséhez.
 6. Vasárnap, december 11-én gitáros kórusunk szolgál a 9 órakor kezdődő szentmisén.
ADVENT 1. VASÁRNAPJA "A" év
2022. november 27.
 
 1. Adventi időben minden szerdán és csütörtökön reggel 1/2 7-kor roráté szentmisét mondunk.
 2. A korábbi hagyományt szeretnénk tovább vinni a hajnali roráté misék utáni kis szerény közös agapéval, amennyiben kellő számú vállalkozó lesz ezek előállításához. Egy kis teasüteményre, meleg teára gondoltunk a szentmisén résztvevők számára. Jelentkezni akár most a szentmise után is lehet a pontos dátum feltüntetésével és  elérhetőséggel a sekrestyében. (Nov. 23-tól dec.30-ig szerda és csütörtök reggelenként 1/2 7-től lesz roráté mise, összesen 8 alkalommal!).
 3. Szerdán délelőtt 3/4 11-kor lesz Honoria szervita nővér temetése az Újköztemetőben, majd utána kb. 13.00 órakor mutatunk be érte engesztelő gyászszentmisét a Nővérek Kápolnájában. Aki tud, jöjjön és vegyen részt a temetésen illetve az érte bemutatott reggeli roráté szentmisén, de mindannyian imádkozzunk az elhunyt nővérért és szervita nővéreinkért!
 4. Az új egyházi évben a Szervita Nővérek "Názáreti Hajlékának" Kápolnájában (Hunyadi Mátyás út 24.) első csütörtökönként este 19:30-kor papi, szerzetesi és családos hivatásokért imádkozunk. Szeretettel várjuk azokat, akiknek fontos, hogy együtt kérjük az aratás Urát. Első alkalom december 1-jén lesz.
 5. Pénteken elsőpéntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről!
 6. Szombaton elsőszombat révén 5 órától együtt imádkozzuk a templomban a rózsafüzért.
 7. Jövő vasárnap, dec. 4-én, Szent Miklós püspök napjának közelében a szentmise után a gyermekek számíthatnak egy kis meglepetésre, mely a jóságos püspök atya szeretetét és emlékét idézi fel. Szeretettel várjuk a gyerekeket!
 8. Az idén is gyűjtést szervezünk a szentmisék után a templom karácsonyi díszítésére és a karácsonyfákra, kérjük, lehetőségeitek szerint adakozzatok!
 9. Már most hirdetjük, hogy december 10-én adventi ünneppel kedveskedünk a híveknek, az esti szentmise után a Nem Adom Fel Alapítvány közreműködésével ünnepi műsort szervezünk. Részletek a plakáton olvashatók.
 10. Már előre hirdetjük, hogy december 14-én, szerdán délután 3 órától a Kelenvölgyi Idősek Klubja adventi összejövetelt tart a Plébánián. Minden érdeklődőt, akár új tagokat is nagy szeretettel várunk!
 11. Megköszönjük a kedves híveknek a templom takarításában nyújtott segítségüket, hogy adventre szép lehessen a templomunk.
KRISZTUS, A VILÁGMINDENSÉG KIRÁLYA
2022. november 20.
 
 1. Ma van az országos karitász gyűjtés. Perselyadományainkat az egyházmegye központjába továbbítjuk. Nagylelkűen adakozzunk! A mai szentmise után Erzsébet-kenyeret osztunk, adományokat szívesen elfogadunk, mellyel a helyi Karitász munkáját segítjük, támogatjuk.
 2. Pénteken délután 1/2 5-től bérmahittant tartunk az Albertfalvi Szent Mihály Közösségi Házban.
 3. Szombaton, advent 1. vasárnapjának előestéjén a szentmise elején meggyújtjuk az adventi koszorún az első gyertyát. Várunk mindenkit nagy szeretettel!
 4. Advent közeledik, szeretnénk a templomot széppé tenni egy alaposabb takarítással, melyre november 24-én, csütörtökön kerül sor a reggeli szentmise után kb. 8 órától. Várjuk mielőbbi jelentkezéseteket a sekrestyében vagy Ágotánál. Ha vannak, akiknek alkalmasabb lenne a délutáni-esti időpont, kérjük azok is jelezzék, mert akár a lépcsők, járdák seprésével, vagy a sekrestye takarítással, esetleg a templom kövezetének felmosásával is nagyban segítségünkre lehetnek.
 5. A korábbi hagyományt szeretnénk tovább vinni a hajnali roráté misék utáni kis szerény közös agapéval, amennyiben kellő számú vállalkozó lesz ezek előállításához. Egy kis teasüteményre, meleg teára gondoltunk a szentmisén résztvevők számára. Jelentkezni akár most a szentmise után is lehet a pontos dátum feltüntetésével és  elérhetőséggel a sekrestyében. (Nov. 30-tól dec.22-ig szerda és csütörtök reggelenként 6:30-től lesz roráté mise, összesen 8 alkalommal!)